Renault Kadjar ( lista completa de date tehnice si specificatii )

Pe aceasta pagina veti vedea datele tehnice si specificatiile masinii Renault Kadjar. Asa ca,... Sa nu va mai plictisim cu alte subiecte inutile si sa va prezentam:

Lista completa de date tehnice si specificatii pentru Renault Kadjar

Dimensiunile masinii Renault Kadjar si greutatea acesteia

Masina Renault Kadjar are latimea 2058 de milimetri, iar lungimea acesteia este de 4489 de milimetri. Distanta dintre roti pentru acest autovehicul este pe latime de 1556 de milimetri, iar pe lungime este de 2646 de milimetri. 

Greutatea masinii Renault Kadjar, masa maxim admisa si inaltimea acesteia

Inaltimea totala a masinii Renault Kadjar este de 1613 milimetri, avand garda la sol de 20 de centimetri. Greutatea acestui autovehicul este de 1320 de kilograme. De asemeni, masa totala maxima autorizata este de 1894 de kilograme. De aici putem deduce ca sarcina utila pentru autovehiculul Renault Kadjar va fi de 574 de kilograme.

Motorizarea masinii Renault Kadjar

Motorul acestei masini este adaptat pentru anul 2021. Acesta este TCe 140 GPF, fiind un motor de tipul H5H. Motorul a mai existat pana acum pe celelalte masini Renault. H5H-ul a fost plasat pana in prezent pe masini precum Megane, Koleos si Scenic, autovehicule ce si-au dovedit pana in prezent rezistenta si fiabilitatea in timp.



Cutia de viteze, numar de trepte, transmisie si cilindrii pentru Renault Kadjar

Puterea maxima a motorului este 103 kw, iar cuplul maxim este de 260 Nm. Renault Kadjar ofera o cutie de viteze manuala, avand tipul de transmisie 4x2, cu un numar de 6 trepte. Are o cutie de 4 cilindri, cu 1332 de cilindree. Masina este construita in totalitate pe benzina, iar tipul de injectie este directa - turbo.

Care este consumul masinii Renault Kadjar?

In primul rand, vom face aici o scurta paranteza pentru a va prezenta un site de rent a car din orasul Bucuresti, care inchiriaza aceasta masina. Consideram ca daca doriti sa achizitionati aceasta masina, cel mai bine este sa o testati inainte de a o cumpara. Prin aceasta forma va veti convinge in totalitate, daca functionalitatile ei satisfac cerintele dumneavoastra.

Dar, sa revenim la subiect... Masina are un consum urban de 9 la suta, iar cel din afara orasului este de 6 la suta. Pentru un 4x2, consumul este destul de limitat, tinand cont de spatiul oferit.

De asemeni, emisiile de CO2 ale masinii Renault Kadjar sunt de 141 de g/km. Autovehiculul vine la dispozitie cu un numar de 5 locuri si 5 usi. 

Alte detalii despre Renault Kadjar

Masina vine la dispozitie cu 3 moduri de functionare:
  • 2WD - cu doua roti motoare pentru puntea din fata
  • 4WD - care este disponibil in doua moduri de functionare
  1. Lock - cu patru roti motoare in permanenta
  2. Auto - selectie automata de doua sau patru roti motoare
Masina aer conditionat cu reglare manuala, torpedou iluminat, oglinzi retrovizoare electrice, precum si alte dotari elementare ce se pot gasi la alte masini din aceasta gama.
Este un SUV de top, ce se gaseste in momentul de fata la pretul de 21350 de EURO, pe site-ul celor de la Renault.

Va sugeram inca o data sa incercati sa apelati la sistemul de rent a car pentru autovehiculul Renault Kadjar, inainte de a o cumpara. Nu sugeram ca masina isi merita banii, dar nci nu spunem ca ar putea sa ii merite. Suntem aici pentru a oferi toate detaliile tehnice si toate specificatiile acestei masini.

Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit!

Comentarii

Cele mai populare articole marca Date-Tehnice-Masini

Mazda 6 ( rent a car in Otopeni si Bucuresti )

Ultimul model Opel Astra cu specificatii si date tehnice

Ce trebuie sa fac daca intampin probleme la masina inchiriata?