Volkswagen Golf cu date tehnice si specificatii ( ultimul model )

In acest articol vom discuta despre autovehiculul Volkswagen Golf. Vom specifica datele tehnice ale autovehiculului, motorizare, caroserie, dimensiuni, greutate, acceleratie si transmisie. 

Pentru ca au fost foarte multe variante ale masinii Volkswagen Golf, vom vorbi in aceasta situatie doar despre ultimul model.

Datele tehnice ale ultimului model de Volkswagen Golf

Aici vom discuta despre Volkswagen Golf, modelul VII, Variant de tipul Facelift. Acest model a fost fabricat pentru prima data in anul 2016. Dar, sa nu mai pierdem timpul si sa va prezentam caroseria, dimensiunea si greautatea masinii Volkswagen Golf.

Caroseria, greutatea, dimensiunea, volumul si tipul de motor pentru Volkswagen Golf

Motorul masinii Volkswagen Golf

Pentru acest model, Volkswagen Golf are motorizarea pe diesel, iar sistemul de alimentare este common rall. Motorul acestei masini este amplasat pe partea din stanga fata si vine la pachet cu 1598 de centimetri cubi. Supraalimentarea acestui vehicul este de tipul turbo. Masina are 4 cilindri, cu 4 supape pe cilindru, iar puterea acestei masini este de 115 cai putere. Puterea maxima a acestui autovehicul este atinsa dupa 3250 rotatii pe minut.



De asemeni, viteza maxima pe care o poate atinge aceasta masina este de 200 de km pe ora.

Vom face aici o mica paranteza pentru a va prezenta firma de inchirieri masini din orasele Bucuresti si Otopeni, numita Rent-4U. Aici, veti putea inchiria si aceasta masina. Acum, sa revenim la subiectul articolului...

Caroseria, volumul si greautatea noului Vokswagen Golf din anul 2016

Autovehiculul vine la pachet cu 5 usi si 5 locuri destul de spatioase. Ecartamentul din fata al acestei masini are 1549 de milimetri, iar cel din spate este de 1520 de milimetri. Lungimea totala a autovehiculului este de 4674 de milimetri, iar latimea masinii este de 1799 de milimetri. Inaltimea ei este de 1515 milimetri, iar garda la sol este destul de mica, aceasta fiind 140 milimetri.
Capacitatea minima a portbagajului este de 605 de litri, iar capacitatea maxima a portbagajului este de 1515 litri.

Greutatea autovehiculului Volkswagen Golf este de 1320 de kilograme. De asemeni, greutatea maxima a acestei masini va fi de 1940 de litri.

Capacitatea minima a portbagajului este de 605 de litri, iar capacitatea maxima a portbagajului este de 1515 litri.

Alte date si specificatii tehnice pentru ultimul model de Volkswagen Golf

Consumul de combustibil pentru autovehiculul Volkswagen Golf si cutia de viteze

Consumul autovehiculului Volkswagen Golf este cu mult mai mic fata de ce va asteptati. In oras aceasta masina consuma 4.2 litri pe suta de kilometri, iar in afara orasului ( in zonele mai putin aglomerate ) consumul este 4 la suta. Consumul mediu relatat pentru acest autovehicul este de 4.1 litri pe suta de kilometri.

Va recomandam ca inainte de a cumpara acest autovehicul sa il inchiriati. Inchiriind masina Volkswagen Golf, veti realiza daca acest aceasta este pe placul dumneavoastra sau nu. Testati masina inainte de a o cumpara. 
Emisiile de bioxid de carbon sunt de 102 g pe kilometru. Normele de poluare ale acestui autovehicul sunt EURO VI. Cutia de viteze are modelul 7 DSG. De asemeni, pentru aceasta masina sunt 7 viteze si sistemul de tractiune pe fata.
Servodirectia acestei masini este electrica, iar franele de fata vin cu discuri ventilate. 

Cam acesta a fost articolul nostru. Va multumim ca ati ramas cu noi pana la sfarsit!

Comentarii

Cele mai populare articole marca Date-Tehnice-Masini

Mazda 6 ( rent a car in Otopeni si Bucuresti )

Ultimul model Opel Astra cu specificatii si date tehnice

Ce trebuie sa fac daca intampin probleme la masina inchiriata?