In ce cazuri sunteti acoperit de asigurarea auto din rent a car?

 Discutam de aceasta data intr-un articol mai amanuntit, despre asigurarea auto si cum acopera clientul de rent a car. Informatiile noastre sunt preluate din site-ul de inchirieri masini din Bucuresti Otopeni, Rent-4U. De asemeni, sunt verificate si cu acordul altor agentii de rent a car. Asigurarea auto este o componenta a pachetului de inchirieri masini fara depozit. Ea va face posibila inlocuirea garantiei, cu o suma mult mai mica. Asigurarea auto se plateste pe fiecare zi de inchiriere si ajunge la cativa euro pe zi.

Spre exemplu: Pentru pachetul de rent a car fara garantie la masina Kia Sportage, asigurarea auto nu va depasi 25 de euro pe zi. Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca si client de rent a car, ca aceasta asigurare va functiona doar in anumite situatii. In randurile ce urmeaza, vom vedea cum functioneaza aceasta mai exact si cand ajuta clientul.

Cand acopera asigurarea auto clientul de rent a car?

Serviciul de inchirieri masini realizat prin asigurare auto, are scopul de a proteja utilizatorul de inchirieri. Situatiile in care acest model de rca sustine clientul de inchirieri, sunt destul de multe. Tot asigurarea auto permite o mai buna libertate a utilizatorului de rent. Asadar, sa vedem cum se aplica si cand ajuta clientul acest model de rca. 

Asigurarea auto va protejeaza, atunci cand autovehiculul inchiriat se intoarce murdar

Una dintre cele mai intalnite probleme din partea clientilor de rent a car, este returnarea murdara a masinii. Desi in aceasta situatie, vina este de ambele parti, nu vom incerca sa condamnam pe nimeni. Asigurarea auto in serviciul de inchirieri masini, va acoperi in acest caz circumstanta autovehiculului murdar. 


Din fericire, pretul asigurarii auto acopera programul de curatenie, ce se va face dupa predarea masinii. Acest sistem este practicat de cele mai multe companii de rent a car. Asa ca, nu trebuie sa va faceti griji daca masina este murdara, o data ce ati inchiriat prin acest pachet.

Ce se intampla daca masina se intoarce murdara, o data ce au fost alese alte pachete de rent?

Va exista o penalizare, din pacate. Aceasta se aplica in functie de cum se va intoarce masina inchiriata. Daca autovehiculul este murdar la exterior, marea majoritate a agentiilor de rent practica o penalizare de 50 de euro.

De asemeni, daca interiorul masinii este murdar, penalizarea respectiva se va inmulti cu 4. Cu toate acestea, fiecare companie isi poate stabili propriul sistem de penalizari.

Asigurarea auto va acopera, atunci cand masina se intoarce cu zgarieturi

De aceasta data, va trebui sa se faca o diferenta intre ceea ce inseamna zgarieturi si daune. Asigurarea auto acopera clientul, atunci cand masina inchiriata se va intoarce cu o zgarietura. Cu toate acestea, componenta a sistemului de rent a car fara garantie, nu poate acoperi in cazul unei daune.

De ce nu poate acoperi asigurarea auto, in cazul unei daune?

Dupa cum ati vazut si exemplul de mai sus, pentru un pachet de rent a car la automobilul Kia Sportage, asigurarea auto nu va depasi 25 de euro. Cu toate acestea, vehiculul respectiv ajunge la o valoare de 20000 de euro. De asemeni, orice reparatie va costa destul de mult pentru acest autoturism.

Fiecare client va trebui sa inteleaga ca este imposibil ca o asigurare de 25 de euro, sa acopere pagube pentru un autoturism in valoare de 20000 de euro. Mai mult de atat, chiar si pentru daunele minore, cum ar fi o oglinda rupta, aceasta asigurare nu va avea cum sa fie pusa in aplicare.

Asadar, asigurarea auto din serviciul de inchirieri masini va ajuta clientul doar in cazul zgarieturilor, nu atunci cand apar daune.

Asigurarea auto acopera clientul, atunci cand drop off-ul difera

Atunci cand se inchiriaza un autovehicul, masina va trebui predata in locatia de unde a fost ridicata. In caz contrar, va exista un cost de drop off.

O data ce ati inchiriat prin pachetul de rent a car fara garantie, acest cost va fi eliminat. Asigurarea auto va acoperi cheltuiala pentru a ridica masina din locatia respectiva.

Noi am realizat un alt articol, care concentreaza mai bine toate aceste informatii. Daca doriti sa aflati mai multe notiuni, despre cum va poate ajuta asigurarea auto in domeniul de inchirieri masini...

Acestea au fost informatiile de astazi. Ati aflat de aceasta data, cand va poate ajuta asigurarea in serviciul de rent a car. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la final!

Comentarii

Cele mai populare articole marca Date-Tehnice-Masini

Mazda 6 ( rent a car in Otopeni si Bucuresti )

Ultimul model Opel Astra cu specificatii si date tehnice

Ce trebuie sa fac daca intampin probleme la masina inchiriata?