Pachetul de rent a car fara garantie ( actualizat pentru anul 2022 )

Astazi va fi actualizat pachetul de rent a car fara garantie, impreuna cu toate informatiile care alcatuiesc acest serviciu. Pagina primeste de aceasta data un nou design si un nou format, impreuna cu noi indicatii ce construiesc serviciul fara depozit. Modulul de inchirieri masini fara garantie este predat de catre agentia de rent a car Rent-4U si este disponibil pentru moment in localitatile Otopeni si Bucuresti.

Ceea ce dorim sa mentionam dinainte de a intra in subiectul acestui tip de serviciu, este ca toate informatiile sunt actualizate pentru anul 2022. Asadar, fara sa mai umplem articolul de cuvinte inutile, sa intram in subiect si sa aflam cum se comporta pachetul de inchirieri auto fara garantie.

Pachetul de rent a car fara garantie in Otopeni si Bucuresti ( prezentat de compania Rent-4U )

Inchirierea unei masini fara garantie are rolul de a inlocui depozitul auto si de a-l reduce la zero. Ce trebuie stiut in primul rand referitor la acest pachet, este ca garantia din rent nu va mai exista. Ea va fi inlocuita de asigurarea auto totala. Aceasta primeste valori diferite, in functie de pretul de vanzare al masinii inchiriate si de perioada de rent. Cititi mai departe!
rent a car fara depozit


De asemeni, asigurarea auto se va comporta...

Ce este asigurarea totala in serviciul de rent a car fara garantie?

Pentru ca suntem o companie de rent a car Otopeni Bucuresti, care doreste sa isi pastreze clientii informati, va vom oferi cateva detalii referitoare la asigurare. Aceasta se plateste catre agentia de inchirieri masini pe fiecare zi de rent. Comparativ cu garantia auto, aceasta este o suma mult mai mica. Pentru a intelege mai bine diferenta de valoare dintre garantia si asigurarea zilnica, va oferim un mic exemplu.

Un autoturism ca Dacia Logan vine la pachet cu o garantie auto de 500 de euro. Astfel, pentru acelasi autovehicul asigurarea auto va fi de 10 euro pe fiecare zi de inchiriere. Pentru 4 zile de rent, ajungeti in aceasta situatie la suma de 40 de euro. Dupa cum puteti observa, pachetul de rent a car clasic pentru Dacia Logan va avea un risc mult mai mare pentru dumneavoastra. Suma de 500 de euro va fi o pierdere prea ridicata, fata de valoarea reprezentata de asigurarea auto.

De ce este util pachetul de inchirieri auto fara depozit pentru clientul de rent?

Pe langa suma mentionata de noi mai devreme, pachetul de inchirieri auto ajuta extrem de mult clientul de rent a car. De cele mai multe ori, depozitul auto se blocheaza pe cardul de credit. Din pacate utilizatorii de rent din Romania nu au acelasi comportament precum consumatorii din Vestul Europei. Clientii din sectorul de inchirieri auto din tara noastra, detin in proportie de 50% un card de credit.

De asemeni, marea majoritate a agentiilor de rent a car vor avea nevoie sa blocheze depozitul auto prin acest card. Dupa cum puteti vedea, foarte multi potentiali utilizatori de rent a car nu pot apela la un serviciu de inchirieri masini din cauza acestui motiv.

Aici, vine in ecuatie pachetul de inchirieri auto fara garantie. Anularea depozitului si aplicarea asigurarii zilnice, nu se va mai baza pe acest card.

O alta intrebare la care vrem sa raspundem in acest articol este...

Cand este util pachetul de rent a car fara garantie?

Chiar daca laudam modulul de inchirieri masini fara garantie in acest articol, vrem sa mentionam ca nu functioneaza cu randament de 100% in orice situatie. Pentru ca stalpul serviciului de rent fara depozit este asigurarea zilnica, poate fi in anumite cazuri si un element negativ. Ceea ce trebuie sa stiti dinainte, este ca orice pachet de inchiriere va putea fi accesat, indiferent de perioada de rent.

Astfel, daca vei dori sa inchiriezi masina pentru 10 zile sau 100 de zile, clientul va putea alege orice pachet doreste. Singura problema in aceasta alegere, este costul suplimentar. Dupa cum am mentionat si mai sus, asigurarea auto nu se retine catre compania de inchirieri, ci se achita.

De aceea, pentru perioadele mari de inchiriere, modulul fara garantie nu va mai avea acelasi randament. In cazul celor 100 de zile, pentru un Dacia Logan, clientul va plati catre compania de rent nu mai putin de 700 de euro.

In serviciul clasic de rent a car, exista o garantie. Daca masina este inchiriata prin pachetul clasic de inchiriere, va exista un depozit in valoare de 500 de euro. Acesta va fi predat la sfarsitul inchirierii. Deci, dupa cum puteti observa, pachetul fara garantie nu are eficienta de 100% in orice situatie.

Noi am pregatit un articol separat, care ofera mai multe detalii despre serviciul de inchirieri auto fara garantie in Otopeni si Bucuresti.

Acestea au fost informatiile noastre. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la finalul acestui subiect!

Comentarii

Cele mai populare articole marca Date-Tehnice-Masini

Mazda 6 ( rent a car in Otopeni si Bucuresti )

Ultimul model Opel Astra cu specificatii si date tehnice

Ce trebuie sa fac daca intampin probleme la masina inchiriata?