Ce trebuie sa fac daca intampin probleme la masina inchiriata?

Masinile inchiriate vor trebui verificate la cel mult 6 luni. Inspectia Tehnica periodica nu va trebui sa se realizeze pentru o perioada mai mare de acest interval. Fiind un autovehicul care intra in categoria de transport persoane, ITP-ul va trebui realizat cat mai frecvent posibil.

Cu toate acestea, probleme pot aparea chiar daca ne dorim sau nu. Dupa cum am vazut pana in prezent, foarte multe modele ies cu defectiuni din fabrica. Acestea pot aduce cu ele situatii neprevazute, care sa va puna in postura in care sa aveti defectiuni la masina inchiriata. Agentia noastra de rent a car din orasele Bucuresti si Otopeni va arata in acest articol cum sa intampinati aceste situatii.

Asadar, fara sa mai pierdem timpul, sa vedem ce va trebui sa faceti, atunci cand intampinati defectiuni cu autovehiculul inchiriat. 

Ce va trebui sa fac, daca se va strica masina inchiriata?

Primul si cel mai important element este sa va pastrati calmul. Nu se pot rezolva situatiile neplacute, atunci cand nervii dumneavoastra sunt intinsi la maxim. Mai mult de atat, trebuie inteles inainte de toate faptul ca siguranta este cea mai importanta. Astfel, pentru a fi rezolvata aceasta problema, vor trebui parcursi un numar de pasi.
Desi la compania Rent-4U ( autorul articolului ) nu au fost intampinate pana in prezent asfel de cazuri, vom descrie in randurile urmatoare ce va trebui sa faceti cu lux de amanunt. Asadar,...

1. Contactati agentia de unde ati inchriat autovehiculul

Agentia de rent a car are obligatia prin contractul de rent a car sa inlocuiasca masina defecta. De asemeni, ea va trebui sa rezolve orice situatie neprevazuta din acest context. La inchirierea unui autovehicul, agentia de rent va trebui sa ofere asistenta tehnica 24 din 24 de ore. Astfel, un agent va trebui sa fie disponibil oricand si sa va ofere tot timpul informatiile necesare.

In cazul in care nu raspunde nimeni la telefon sau evita sa va rezolve problema,... Ne cerem noi scuze in numele lor! Pot exista si asemenea uscaciuni in padurea tropicala de rent a car. Din pacate, aceste agentii nu merita sa existe pe aceasta piata si este indicat sa le faceti reclamatie la Protectia Consumatorului. Compania noastra inchirieri auto are o rubrica speciala pentru astfel de cazuri. Aceasta se numeste Politia de Rent a car. Aici punem la dispozitie fiecare caz, ce distruge imaginea sectorului nostru de inchirieri masini.

2. Inspectati starea masinii si ramaneti cat se poate de calm

Nu ajuta pe nimeni daca va enervati. Mai mult de atat, nervii va incurca fara doar si poate, atat pe dumneavoastra cat si pe noi. Astfel, in aceasta siutatie va trebui sa evacuati toti pasagerii din autovehiculul inchriat si sa inspectati starea acestuia. Agentia noastra pune la dispozitie si servicii de rent a car electric. De foarte multe ori, la inchirierea unui autovehicul electric, clientul uita sa incarce masina inchiriata.

Asadar, in aceasta situatie nu se poate vorbi despre o defectiune. Cu toate acestea, va indicam in continuare sa sunati agentul de rent a car.

Daca masina inchiriata este defecta si nu mai poate fi pornita, avem inca un sfat pentru dumneavoastra: Nu incercati sa o reparati de unul singur. Atat la noi cat si la alte agentii, masinile vor fi deplasate la reprezentanta, pentru a se acorda toata atentia necesara.

3. Aduceti masina inchiraita in afara partii carosabile

In cazul in care sunteti cu vehiculul inchiriat in drum, va trebui deplasat cat mai spre marginea partii carosabile. Daca incurca traficul, atunci va trebui adusa in afara portiunii de drum.

Vedeti aceleasi informatii mult mai detaliate pe articolul cu titlul ce fac daca am probleme cu masina inchiriata.

Acestea au fost informatiile noastre. Va multumim ca ati ramas cu noi pana la sfarsitul acestui subiect!

Comentarii

Cele mai populare articole marca Date-Tehnice-Masini

Mazda 6 ( rent a car in Otopeni si Bucuresti )

Ultimul model Opel Astra cu specificatii si date tehnice