Date tehnice si specificatii pentru autovehiculul Peugeot 3008

Vom vorbi de aceasta data despre autovehiculul Peugeot 3008. Aratam in acest articolul datele si specificatiile tehnice pentru aceasta masina.

Vedem impreuna cum arata design-ul acestei masini, motorizarea autovehiculului Peugeot 3008 si ce tehnologii va aduce pe piata acest model. 

Peugeot 3008 si date tehnice despre acest autovehicul

Specificatii tehnice despre volumul, dimensiunile, puterea si design-ul pentru masina Peugeot 3008

Masina Peugeot 3008 este un Suv ce a fost produs pentru prima data in anul 2020. Lungimea acestei masini este de 4447 de milimetri si latimea autovehiculului este de 1841 de milimetri. De asemeni, inaltimea acestui autovehiculul este de 1624 de milimetri, iar distanta dintre roti a acestui autovehicul este 2675 de milimetri. Spatiul din fata ( cel de la sofer ) si spatiul portbagajului sunt mult mai mari fata de majoritatea SUV-urilor.



Puterea minima a acestei este de 131 cai putere.

Inainte de a cumpara aceste autovehicul, va propunem sa apelati la un serviciu de rent a car. Va recomandam cu aceasta ocazie sa apelati o companie de rent a car din orasul Bucuresti. Pe link-ul respectiv, dumneavoastra veti putea inchiria aceasta masina. Dar, sa revenim totusi la subiect...

Design-ul autovehiculului Peugeot 3008 

Design-ul masinii Peugeot 3008 aduce un plus foarte mare de eleganta si vine la pachet cu o noua parte frontala destul de inovatoare. Compania Peugeot a inaugurat un design adaptat pentru anul 2021.

Jantele din aluminiu sunt de 19” de tip Washington diamantate. Bara de protectie din fata, oranamentul de pavilion si bandoul barei de protectie au culoarea unui negru lucios, care se adapteaza cel mai bine pe orice culoare.

Motorizarea masinii Peugeot 3008

Noul Peugeot 3008 vine cu mai multe tipuri de motorizari, toate fiind echipate cu sistemul Stop&Start. Pentru aceasta masina motorizarile sunt pe:

  • motoare pe benzina
  • motoare pe diesel
  • motoare hybrid

Motorul pe benzina are un consum ceva mai ridicat, fata de motorul pe motorina. Acesta este in oras de 7 la suta, iar in afara orasului este de 6 la suta. Motorul acestei masini are capacitatea cilindrica de 1199 centimetri cubi. Masina are rezervorul de 60 de litri. In randurile de mai jos va prezentam care sunt mai exact motoarele autovehicululu Peugeot 3008:

Motoarele pe benzina la Peugeot 3008

PureTech 130 S&S EAT8

PureTech 130 S&S BVM6

PureTech 180 S&S EAT8

Motoarele pe diesel

BlueHDi 130 S&S EAT8

BlueHDi 130 S&S BVM6

Motoarele Hybrid

PureTech de 147 kW/200 CP si cele doua motoare electrice de tipul 80 kW/110 CP

Alte date tehnice ale autovehiculului Peugeot 3008

Masina are 5 locuri si este un adevarat SUV. Suspensia pe fata este independenta si este alcatuita din arcuri elicoidale. Franele pe fata sunt realizate prin discuri ventilate. Transmisia se realizeaza prin noua trepte, avand 6 viteze.

Ce tehnologii suplimentare aduce in plus autovehiculul Peugeot 3008?

Masina Peugeot 3008 vine in plus cu sisteme de asistenta, ce amplifica confortul si siguranta. Autovehiculul se indreapta din ce in ce mai mult spre condusul semi-autonom. Ea detecteaza regulile de circulatie si ofera asistenta rutiera in trafic. Sistemul se numeste Pack Drive Assist Plus si este un regulator de viteza adaptiv. Masina detecteaza semnele de limita de viteza. Acestea sunt afisate in bordul autovehiculului si are capacitatea de a oferi recomandari cu privire la limita de viteza.

* Vedeti de unde puteti apela la sistemul de rent a car pentru autovehiculul Peugeot 3008.

Autovehiculul Peugeot 3008 ofera sistemul Night Vision cu camera infrarosu. 

Cam acestea au fost detaliile tehnice despre autovehiculul Peugeot 3008. Va multumim ca ati ramas cu noi pana la sfarsitul acestui articol!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Asteptam aici comentariile dumneavoastra, iar orice completare despre datele tehnice si specificatii ale masinilor noastre, le puteti adauga...

Cele mai populare articole marca Date-Tehnice-Masini

Mazda 6 ( rent a car in Otopeni si Bucuresti )

Ultimul model Opel Astra cu specificatii si date tehnice

Ce trebuie sa fac daca intampin probleme la masina inchiriata?