Lordstown Endurance un pick up truck electric demn de inchiriat

In urma cu doi ani am realizat un articol pe site-ul nostru de rent a car Otopeni Bucuresti, despre autovehiculul Lordstown Endurance. Suntem una dintre cele mai transparente agentii de rent a car din piata si incercam totodata sa oferim cele mai multe informatii din acest domeniu. Ne-am specializat in ultima perioada pe inchirierea masinilor electrice. De aceea, dorim sa ramanem la curent cu elemente utile din domeniul auto electric. Lordstown Endurance este un autoturism, ce are scopul de a revolutiona industria electrica producatoare de masini.

Pentru ca noi avem in componenta serviciul de rent a car electric, ne dorim ca acest autovehicul sa apara cat mai repede posibil. Masina Lordstown Endurance ar fi trebuit sa iasa in productie din anul 2022. Cu toate acestea, inca se mai lucreaza la autoturism, pentru a fi gasita cea mai buna forma catre client. Astfel, vom vedea in acest articol, in ce an va aparea si ce atributii va aduce acest vehicul electric pe piata auto si in sectorul de rent a car.

Lordstown Endurance se pregateste pentru piata auto si de rent a car

Acest autoturim revolutioneaza tehnologia pick up truck-urilor electrice. Design-ul masinii este unic, iar fiecare piesa este...

Cu ce vine nou Lordstown Endurance in zona masini electrice?

Design-ul autovehiculului Endurance este inovativ si va impresiona pe oricine din trafic. Pe piata auto sunt mai multe modele de pick up truck-uri electrice. Cu toate acestea, exista o problema referitoare la aspectele tehnice pentru autoturismele respective. Ele sunt produse in China, iar abilitatile lor nu sunt demne de impresionat.

Cei de la Lordstown au confirmat ca vor oferi prin acest pick up electric o forma si o tehnologie noua. Acestia sustin ca autovehiculul va avea toata forta de care are nevoie o astfel de camioneta.

Diferenta intre Lordstown Endurance si alte camionete

Deoarece suntem o agentie de rent a car cu un istoric destul consitent pe aceasta piata, putem sa ne dam seama ca firma Lordstown va aduce un model desavarsit. Vrem sa va mentionam ca alte pickup truck-uri electrice nu au ajuns pana in acest moment in flota unei firme de inchirieri. Acest fapt este din cauza ca modelele respective, nu se ridica la asteptarile clientilor de rent.



Autovehiculul Lordstown Endurance aduce de aceasta data, forta de care are nevoie un pickup truck. Dupa cum am mentionat si in articolul din site-ul nostru, vedem ca pickup truck-urile electrice existente sunt mari, dar fara destula putere. Astfel Lordstown a descis prin acest autoturism sa aduca plusul de forta necesar.

Masina a fost conceputa pentru a oferi mai multa siguranta, o forta sporita si o autonomie ridicata. Autoturismul este dotat cu motoare electrice la nivelul rotilor, ceea ce imbunatateste controlul vehiculului.

Lordstown Endurance - o idee inovativa pentru zona de masini electrice

Cele 4 motoare electrice plasate asupra rotilor masinii, te va ajuta sa manevrezi autovehiculul si pe drumuri mai dificile. Ceea ce trebuie sa stiti despre acest concept, este ca toate aceste motoare au rolul de a conduce autoturismul. Bateria vehiculului este de tipul Lithium-Ion si are o capacitate de 109kWh.

Autovehiculul respectiv va avea bateria incarcata in cel mult o ora la nivelul de 100%. Desigur, pentru a fi obtinut acest timp, va trebui sa alimentati de la o sursa rapida. Daca doriti incarcarea acestuia de la o priza normala, trebuie sa asteptati aproximativ 6 ore.

Bateria acestui autoturism este foarte utila pentru o camioneta. Autonomia reala a acesteia poate ajunge la 320 de kilometri. Fiind un autoturism destul de solid, consideram ca se potriveste destul de bine pentru drumurile din Romania.

Cum va ajuta acest autoturism in serviciul de rent a car?

O data cu aparitia lui in productie, consideram ca va fi unul din cele mai cautate camionete electrice din sectorul de rent. Utilizatorii de inchirieri auto nu vor avea cum sa nu aprecieze acest autoturism.

Dupa cum am precizat si mai sus, in Romania drumurile sunt foarte slab calitativ. Noi consideram ca acest autovehicul se va potrivi de minune pentru strazile respective. Cu toate acestea, nu vrem sa va speriem si va convingeti sa nu mai inchiriati vehicule din tara noastra.

Lasand gluma la o parte, Lordstown Endurance este o masina rezistenta si impunatoare pe sosea. Portbagajul vehiculului este extrem de spatios, iar autonomia depaseste orice pickup truck electric.

Ne bucuram de aceasta data ca apare pe piata auto o camioneta electrica demna de invidiat. Intelegem ca vehiculul Endurance va iesi la vanzare in anul 2023. Noi ca si agentie de inchirieri, asteptam cu nerabdare aparitia acestui automobil.

Acesta a fost articolul nostru. Va recomandam de aceasta data un subiect destul de interesant in sectorul de rent a car: cum arata contractul de inchirieri auto. Va multumim inca o data, pentru ca ati ajuns cu noi pana la final!

Comentarii

Cele mai populare articole marca Date-Tehnice-Masini

Mazda 6 ( rent a car in Otopeni si Bucuresti )

Ultimul model Opel Astra cu specificatii si date tehnice

Ce trebuie sa fac daca intampin probleme la masina inchiriata?