Ultimul model Opel Astra cu specificatii si date tehnice

In acest articol vom vedea impreuna cum arata datele tehnice si specificatiile ultimului model de Opel Astra. Varianta pe care o vom analiza de aceasta data, este cea de tipul Hatchback. Veti vedea dimensiunile acestei masini, tipul de motor si motorizare, precum si alte elemente pe care le aduce in plus acest autoturism.

Opel Astra cu specificatii si date tehnice ( modelul Hatchback )

Dimensiunile autovehiculului Opel Astra, masele masinii si alte sarcini

Autovehiculul Opel Astra Hatchback are lungimea totala de 4370 de milimetri, iar inaltimea acesteia este de 1485 de milimetri. Dupa cum se poate vedea, noul model este extrem de spatios, cu un volum pentru bagaje de cel putin 370 de litri. Specificatiile volumetrice se apropie destul de mult de cele ale ultimului model de Volkswagen Golf.
Inaltimea fara incarcatura a acestei masini este de 1485 de mm. De asemeni, latimea intre oglinzile autovehiculului Opel Astra este de 2042 de milimetri.


Masa masinii noului model de Opel Astra plus alte sarcini

Masa autovehiculului Opel Astra este de 1280 de kilograme, iar masa maxima admisa va fi de 1805 kilograme. Autovehiculul este pus la dispozitie doar pe motorina ( sau cel putin in Romania, a ajuns doar pe diesel ). Capacitatea rezervorului este de 48 de litri. Jantele autovehiculului sunt din otel si sunt de 16", iar farurile autovehiculului Opel Astra sunt cu halogen de tip LED.
* Vom face acum o mica paranteza pentru a va prezenta sistemul de inchirieri masini pentru autovehiculul Opel Astra in localitatile Bucuresti si Otopeni fara garantia auto. Iar acum, sa revenim la subiect...
Autovehiculul Opel Astra vine la dispozitie cu 5 usi si 5 locuri extrem de spatioase.

Inovatii ale noului model Opel Astra

Pe langa farurile prezentate de noi mai sus, noul model Opel Astra vine la pachet cu un sistem de siguranta extrem de avansat. Acestea includ avertizarea in ceea ce priveste coliziunea frontala. Are camera video pentru marsarier si un sistem avansat de asist la parcare. 

Tempomatul automat pentru autovehiculul Opel Astra

Chiar daca nu ati mai auzit pana acum de aceasta expresie, o vom explica noi in cateva randuri. Tempomatul automat ajuta sa pastreze masina la distanta de celelalte autovehicule. In cazul autovehiculului Opel Astra, aceasta este aplicata pentru fiecare viteza in parte. Astfel, indiferent ca se accelereaza sau se deccelereaza, acest sistem ajuta extrem de mult pentru a usura condusul.

Caracteristici ale motorului Opel Astra

Motorul masinii Opel Astra vine la pachet cu un numar de 3 cilindri. Numarul de cilindree sunt 1496, iar compresia motorului este de 15,5 la 1. Puterea acestui autovehicul este intre 90 si 122 de cai putere. De asemeni, cuplul maxim este de 300 de Nm.

Va sugeram daca tot sunteti atras de acest autovehicul sa apelati la o firma de inchirieri auto. In acest fel, dumneavoastra veti stii daca masina Opel Astra este sau nu pe placul dumneavoastra. 

Consumul autovehiculului Opel Astra

In mediul urban, autovehiculul Opel Astra are consumul intre 3,1 si 3,3 la suta de kilometri. De asemeni, in afara orasului aceeasi masina are consumul intre 4,1 si 4,3. Astfel consumul mediu al acestei masini este de 3,6 la suta.
Emisiile de bioxid de carbon sunt intre 92 si 96 grame pe kilometru. Motorul se incadreaza in sistem de Euro6d.
Cam acesta a fost articolul nostru vis a vis de specificatiile si datele tehnice ale masinii Opel Astra. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit!

Comentarii

Cele mai populare articole marca Date-Tehnice-Masini

Mazda 6 ( rent a car in Otopeni si Bucuresti )

Ce trebuie sa fac daca intampin probleme la masina inchiriata?